Niet bekend Factual Statements About Sanitairreiniging

Ons geconcentreerde, zure reiniger reiniger, kan gebruikt geraken wegens reinigen en ontkalken aangaande algemene wasruimte oppervlakken.

SANI 700 is een geur neutralisator, urinevreter en bacterie afbreker voor onder meer toiletten en urinoirs, sanitair, afvoerpijpen, putjes en septic tanks

Meteen raadgeving Aarzel niet om contact betreffende het op te nemen. Wij kunnen u allemaal vertellen over het assortiment, prijzen, levertijden en een opties om monsters op te vragen.

einigers vanwege het bevechten van hardnekkige kalkvorming.  Allemaal aan onze diensten

Sanitairreiniger met bacterie- culturen welke wegens stankafbraak zorgen. De aangename parfumering zorgt een langdurige frisse lucht. Het product wordt onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

Ik heb samen met SOC een planning besproken en ze aankomen elke keer netjes op een afgesproken gegevens schoonmaken. Aangaande harte aanbevolen!

Breed, diep bed met instelbare veiligheidsriem. Opvouwbaar ontwerp biedt optimaal gebruik aangaande de ruimte. Gemakkelijk te bereiken aluminium haken aan beide kanten om eenvoudig bij de luiertas te kunnen terwijl kind veilig blijft liggen. Ingebouwde schap heeft regio wegens babypoeder en verschillende korte voorwerpen.

De SG 4/4 kan zijn ons compacte en robuuste stoomreiniger met ons uitzonderlijke kracht. Dankzij de stoomdruk over 4 bar kan zijn ons prima reiniging verzekerd. De doorlopende controle van dit stoomvolume en een VapoHydro-functie (doorlopende regeling aangaande stoomverzadiging) zorgen ervoor het dit toestel perfect vriendelijk kan worden wegens elke reinigingstaak. Het 2-tanksysteem kan zijn steeds navulbaar en garandeert daardoor ons heerlijke opwarmtijd en een ononderbroken bediening.

Wij beschikken over voor al die click here soorten bedrijven, industrieën, horeca en schoonmaakbedrijven sanitairreinigers en reinigingsmiddelen welke we verder nog weleens uit voorraad kunnen bezorgen! Zo hebben we voor elke bedrijfssituatie passende middelen en duurzame oplossingen.

Volmaakt voor desinfectie in combinatie betreffende de Desinfectie foamspray 2036094. Toepassen biociden betrouwbaar. Bekijk vóór behandeling aanvankelijk dit etiket en een productinformatie.

Perfect voor desinfectie in combinatie met de Desinfectie foamspray 2036094. Behandeling biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en een productinformatie.

Een SG 4/4 kan zijn een compacte en robuuste stoomreiniger met ons uitzonderlijke kracht. Mede door de stoomdruk aangaande 4 bar kan zijn ons prima reiniging verzekerd. De doorlopende controle van dit stoomvolume en een VapoHydro-functie (doorlopende regeling aangaande stoomverzadiging) zorgen ervoor het dit toestel perfect vriendelijk kan worden wegens elke reinigingstaak. Het twee-tanksysteem kan zijn doorlopend navulbaar en garandeert daardoor ons heerlijke opwarmtijd en een ononderbroken bediening.

Gejoma heeft ons speciale lijn sanitairreinigers wegens de grondige en diepgaande reiniging met uw sanitaire ruimtes. Dat betekent: desinfectie, ontkalking en geurreiniging. Stankveroorzakers geraken goed aangepakt, opdat een frisse geur over onze schoonmaakmiddelen een ruimte ontvangt.

Heeft u het allerbeste voor betreffende de hygiëne in de sanitaire ruimten, dan zijn de hoogwaardige sanitair reinigers en reinigingsmiddelen een juiste oplossing in uw bedrijf, wegens ook medewerkers indien vanwege de klanten.

Geschikt vanwege vele toepassingen. Maak een helft met een doek vochtig betreffende water en reinig het oppervlak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Niet bekend Factual Statements About Sanitairreiniging”

Leave a Reply

Gravatar